Do it with passion, or not at all

Hello! Helgen har passerat förbi som vanligt. Har inte gjort mycket annat än att sova, måla och träna. Alexandra har sovit hos mig och Sandra, vilket var mysigt såklart. Förutom det så har det inte hänt något out of the ordinary.

Som jag tidigare nämnt har jag hamnat i världens målarmani. Det är det enda jag gör om dagarna, när jag är hemma. Sitter vid köksbordet och ritar i min målarbok i timmar, tills det är dags att lägga sig. Mysigt dock, även om jag har ont i nacke och rygg idag, haha. 

 
Spenderade några timmar av min helg på gymmet. I mina nya träningstights som jag fyndade på H&M för typ femtio spänn. Så värt det, eftersom jag faktiskt behövde ett par nya. De här var dessutom i förvånansvärt bra kvalité, glansiga i tyget, sitter åt och har en hög midja. På lördagen kände jag mig matt i kroppen och tyckte inte alls att det gick bra. Dock visade sig träningen ha gett någon typ av resultat, eftersom jag vaknade av lite träningsvärk dagen efter. Skönt!

 
För varje träningspass känner jag att kroppen orkar lite mer. Hur bra som helst! Min vikt är stabil, vilket är grymt eftersom jag lider av för snabb ämnesomsättning. Förövrigt ska jag kolla upp det om några veckor, för att vara säker på att det inte är något annat som är tokigt. 

Nu ska jag kämpa den här måndagen! Helgen var lite sådär halvkass, och jag blev less mänskligheten. Men så blir det ibland.

Träningsvärkstorsdag

Yo! För det första vill jag be lite om ursäkt för det eviga bytet av bloggdesigner. Just nu är jag riktigt nöjd med den jag har, men det är några tekniska problem som behöver lösas. Blogg.se's kundservice är dock hur grymma som helst, och alla mina frågor besvaras på nolltid. Så förhoppningsvis har designfixet löst sig inom en tid! Hojta till om ni ser något som är knasigt.

Idag är det, som ni säkert redan vet, torsdag. Slutet på veckan börjar närma sig, och så också våren. Solen skiner i Stockholm och jag blir genast mycket gladare av det. Arbetsdagen löper på precis som det ska, och jag är riktigt nöjd med dagen så långt. Jag hade ett ögonblick av ångest tidigare, men kunde lugna ner mig och nerverna och sedan ta tag i det jag skulle. 

De dagar som gått har jag spenderat på jobbet och hemma. I vanlig ordning. Har hamnat i världens stim i att måla i mina målarböcker. Det är det enda jag sitter och gör hemma. Så kul, så avslappnande och så stimulerande för min kreativa hjärna som ständigt är på högvarv. Någon dag tänker jag faktiskt visa er det jag målat, just för att jag är så förbannat nöjd. Köpte till och med nya pennor från Akademibokhandeln för några dagar sedan. 

 
Annars ser jag väldigt trött och sliten ut, även om jag känner mig pigg på insidan. Måste vara i en manisk period just nu. Har nyligen fått utrett att jag lider av allergi, mot stress och ångest, bokstavligt talat. Har något som heter tryckurtikaria som de tror utlöses av just det. Det har resulterat i många sömnlösa nätter genom tiderna, men med lite mediciner ska det nog gå att få i ordning. Väldigt skrattretande att min kropp blossar upp i läskiga utslag pga stress, eftersom det är allt mitt liv består av. Jag älskar ju stress! Det är då jag fungerar som bäst. Men det kan ju också förklara det faktum att jag lider av utmattning. 

Jag är glad. Idag är en bra dag! Har träningsvärk från gårdagens bravader på gymmet. Det gick faktiskt inte så bra, jag kände mig trött och seg i kroppen och lyckades inte nå de mål jag satt. Men jag var nöjd ändå. Och tydligen satte träningen spår i min kropp eftersom jag har ont i musklerna idag. Woho!

Älska av Sylvia Day


För några dagar sedan läste jag ut den här boken. Älska av Sylvia Day. Den var svår att lägga ifrån sig, och präglades av romantik, sex och standardproblematik inom kärlek. Previs som Sylvia Days andra böcker, som jag älskar. 

Det här är återigen en bok som är lite pinsam att läsa på pendeltåget ellet flyget. Med oerhört målande scener av våldsamt sex och beskrivande begär finns risken att någon som sitter bredvid undrar vad det är jag läser. Men vem bryr sig egentligen? Boken var väldigt spännande och tog upp vardagliga konflikter i ett förhållande, som avundsjuka och rädsla av att begå misstag man tidigare varit med om. Huvudkaraktären har tidigare utsatts för otrohet, och är därför rädd att ingå ett nytt äktenskap med risk för att bli bedragen igen. Väldigt gripande historia som kan bli tung att läsa om man varit med om det själv, men kan annars sätta perspektiv på saker och ting om man inte upplevt det ödet. 

Boken handlar om Isabel som lever ett lyxigt liv i 1800-talets London. Markisen av Grayson friar till henne helt oväntat, inte av kärlek eller begär, utan för att ingå ett avtal och för att Isabel då ska slippa andra efterhängsna friare.

Grayson döljer dock något, och försvinner helt spårlöst en kort tid efter deras giftermål. Fyra år senare dyker han upp igen. Helt förändrad på alla sätt möjliga. De är fortfarande gifta, men ingenting är längre som det var när de ingick äktenskapet. Hur ska det bli med deras avtal? Och varför har Grayson förändrats så mycket? 

Det är många obesvarade frågor, som Isabel måste ha svar på. Samma sak gäller Grayson. Kan han rädda deras äktenskap, eftersom det var han som gav sig iväg? 

Jag är dålig på att beskriva böcker. Men jag lovar att den här definitivt är värd att läsa, precis som författarens andra böcker. Om du gillar deckarliknande romantikdraman med sensuella scener och begär, så är den här boken gjord för dig.