310314

Yo! Eller ja, godmorgon. 

Har börjat med någon ny rutin. Vaknar före klockan sex varje morgon och trots att det är tidigt känner jag mig alltid så pigg. Har märkt att oavsett vilken tid jag lägger mig, eller om jag vaknar efter klockan sex en vardag så är jag alltid dötrött. Och att vakna galet tidigt gör att jag är pigg och ofta känner mig mer utvilad än annars. Sen hinner jag spela The Sims också, ta det lugnt och göra absolut ingenting.

I lördags var jag ut på Lilla med mah friendzos. Var GALET mycket folk men hade hyfsat kul iallafall! Innan lilla var vi hos Anna & Pake vilket var lika mysigt som vanligt. Och i söndags var det häng med Ullis hela dagen, vi låg bara i soffan hos henne och slötittade på teve. Sen hämtade vi kinamat och jag for hem. Låg sen i soffan resten av kvällen och slösurfade. 

Idag är det skola, har en massa tråkiga och därav jobbiga lektioner. När skolan slutat ska jag till mamma och pappa för att hjälpa min moder med något, eventuellt fara på stan sedan och säkert äta middag ute. Kan förövrigt fortfarande inte ladda upp några bilder eftersom att jag inte kan importera dem... så får väl bli någon gammal.

 
 
 

280314 - Snowboard

Yo! Nu har jag åkt bräda igen. Fan alltså, kan inte släppa hur härligt jag tycker att det är. Jag förstår verkligen inte hur jag bara kunde ge upp när jag var yngre... som jag skrev tidigare, hur orkade jag bry mig så mycket om vad andra tyckte och om jag skulle "skämma ut mig" och falla eller inte? Fan heller, åk bara åk! Jag är inte det minsta duktig på att åka och vad spelar det för roll? Jag tycker att det är kul.

Lekte lärare åt Linnéa som åkte snowboard för andra gången. Gick faktiskt skitbra, hon åkte flera gånger och åkte till och med lift själv. Och jaaa, annars då? Vi åkte förbi Hyvlan en sväng också. Drack varm choklad och såg på Let's Dance. Innan backen och allt firade vi Simons morfar som fyllde år, åt smörgåstårta och så vilket var mysigt.

Imorgon är det party som gäller och jag är sjukt taggad! Och nu ska jag spela lite sims och sen gå och lägga mig. Har träningsvärk och den lär ju inte vara mer lindrig imorgon ;)

 

280314 - Kan inte importera bilder

Okej, fett less. Hade tänkt skriva något fint om gårdagen, lägga upp lite bilder och så. Men kan inte importera bilderna från min iPhone till någon dator - ingen dator alls! Självklart har jag googlat men hittar ändå ingenting som fungerar. 

Så jaaa... ska försöka lösa detta på något sätt. Vare sig jag bloggar eller inte kan jag ju inte leva med att inte kunna överföra bilder. Tur att jag gillar att googla och leka detektiv för att lösa sånahär problem.