Höstlovet

Vars tog alla mina planer vägen? Jag hade planerat att ha jättekul, att träffa massa folk som jag aldrig träffat förut, umgås med mycket folk, nästan inte sova någonting alls, att skratta bort nätter och festa med kompisar.

Visst, jag har haft jättekul och så. Men jag hade högre förväntningar på det här lovet. Jag vet inte varför, och jag vet inte vad. För det mesta har jag bara suttit inne, lyssnat på musik eller sovit. Det känns som om jag nästan inte pratat med någon alls? Isåfall bara korta stunder.

 
 

Har ingen ork

Jag har inte bloggat alls, som ni märkt. Skolan har tagit över det mesta av min tid, fast egentligen är det ganska meningslöst att säga så eftersom jag inte anstränger mig i att plugga.. det måste jag börja göra, jag vet. Det har egentligen inte hänt så mycket alls, jag har känt mig värdelös och bortglömd utan anledningar. 

Igår var jag, Sanna, Lina, Amanda och Emma i Luleå. Jag köpte bara onödiga saker, ett rosett-halsband, ett annat halsband, tre armband och sen tror jag inte att det var något mer. De andra köpte typ likadana kläder, haha lol :) Sen direkt efter att jag for hem så skulle jag på mammas fest, det slutade med att jag grät.

Inatt har jag pratat med Zebastian, han somnade dock efter en halvtimme och det gjorde jag med. Jag vaknade flera gånger men la aldrig på, hahaha, det är faktiskt ganska roligt att höra hur någon andas.. Men sen när jag tillslut steg upp så märkte jag att min mobil hade stängts av eftersom jag bara kan prata i högst åtta timmar ._.


Inte så god morgon

Godmorgon.

För den som ville veta så har jag sovit inatt, för första gången på länge, eller okej jag somnade väl typ tre? Då jag väl somnat drömde jag drömmar som jag inte tycktes vakna ur. Hur kommer det sig att om jag drömmer en bra dröm så vaknar jag, men om jag drömmer en mardröm så vaknar jag inte alls och drömmen bara går på repeat? Och jag förstår fortfarande inte varför jag drömmer sånt här, förr var det bara mardrömmar då jag var liten. Nu är det såhär 
varje natt.

Igår kväll var jag på Änglagården och det var tänkt att jag skulle till uh också men jag orkade inte tjorva med mamma och allting, så det blev inget. Men på Ängla hade vi iallafall sjukt jävla kul, tillochmed jag. Sen gick jag och Amanda hem till mig, pratade och så.. Hemma hos mig gjorde vi inte mycket, jag var mest tyst. Men på msn pratade jag iallafall med Elina :) <3.