170217 - Jobb, träning och massa mat

Yo! Livet i Stockholm rullar på. 

Det går bra på praktiken och jag trivs superbra! Jag har äntligen lärt mig hitta (åtminstone hem och till kontoret), och vågar mer för varje dag. Det var så länge sedan jag skrev nu, så det är som om jag inte har någon koll på vad jag har gjort. Men vardagarna består av jobb, gym och mat. Både jag och Sandra slutar ungefär samtidigt. Jag är dock aldrig hemma förrän efter klockan 18. Så då är det bara att byta om och promenera till gymmet. 

Träningen går bättre för varje gång - även om jag mestadels är helt jävla lost. Träningsvärken har plågat mig varje dag, och vissa dagar har jag inte kunnat gå ordentligt, eller kunnat räta ut mina armar. Jag blir så förfärad när jag märker vilket dåligt skick min kropp är i. När jag var yngre så var jag så mycket mer vältränad än vad jag är nu. Idag kan jag inte ens göra ordentliga squats utan att ramla på rumpan. Jag är stel som en pinne, och får träningsvärk av minsta lilla. Det skrämmer mig, för jag har aldrig känt mig på svag som jag gör när jag inser hur lite jag orkar nu för tiden. 

Annars då? Jag vet inte. Jag saknar min pojkvän. Men Kalix kan jag eventuellt klara mig utan - för jag trivs i Stockholm trots allt. Iallafall än så länge. Allting har ju sina för- och nackdelar. 

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, for now. Återkommer. 

050217 - Stockholm City

Yo! Livet i Stockholm är påbörjat. 

Lördagen chillade vi mest, förutom att vi storhandlade och tvättade kläder. Den här söndagen började med att vi åt en stor fräsch (fräsch är mitt och Sandras motto för min vistelse här) frukost. Vi skulle bara äta några mackor med avokado på, men det slutade med att det var så gott så att vi knappt kunde sluta. Efteråt var vi dömätta och ville väl egentligen bara lägga oss och sova igen. 

Idag har jag och Sandra köpt lite mer saker än vad som var tänkt.
Jag kom hem med en fluffig myströja, några journalistplagg och lite smink. Är så nöjd! Ni vet när man har nya grejer, och man är så taggad på att starta den nya arbetsveckan med de plaggen på? Så är jag nu. 

Jag är supertaggad på morgondagen. Lite nervös bara över att jag måste hitta till kontoret. Är iallafall så taggad på att stiga upp tidigt, sätta mig vid köksbordet och äta en lång och härlig frukost medan jag tittar på några youtubeklipp. Sen ska jag sminka mig och ta på mig någon ny outfit. Ser verkligen fram emot att promenera till tunnelbanan med handväskan på armen och en kopp kaffe i handen. 

Jag letade efter nya skor idag. Skor som man kan ha i jobbet - de ska vara sköna att gå i men ändå ha lite klack. Hittade dock inga som jag kände skulle vara både bekväma och snygga. Så det står skrivet på min lista över things-to-buy. Så även sminkborttagning, en take-away-mugg samt en cute mössa. Är det något jag älskar med stora städer så är det att möjligheten till shopping finns efter varje gata. Dock är det inte lika bra för bankkontot, men lite måste man ju unna sig. 


VIN. Gårdagskvällen spenderades med några glas vin, chili con carne, kakor och glass.

030217 - Mot Stockholm

Jag sitter på Kallax just nu. Sitter som ett fjån och försöker hålla mig sysselsatt. Väntan i gaten börjar med att jag gråter ögonen ur mig för att det var jobbigare än jag trott att säga hejdå till S. Ett antal businessmen tittade på mig oroligt. Ungefär som att de ville hjälpa, eller fråga vad som hänt. Som tur är hade jag näsdukar i väskan, så jag kunde åtminstone sitta och gråta lite fint och smidigt.

Men det har ju inte hänt något. Bara en ung tjej som kommer sakna sin pojkvän galet mycket. 

Och nu orkar jag inte tänka på det mer, för jag börjar bara gråta igen. Flyget är en halvtimme försenat, då därav försöker jag som sagt fördriva tiden med att kladda några ord på bloggen. Helst hade jag velat slå på The Sims 4 och spela lite, men det känns lite overkill när jag sitter här på flygplatsen. Jag har spridit ut mina ägodelar över fyra stolar här. Jacka, handväska, kameraväska osv. Jag är påväg ner till Stockholm för min praktik. Det ska bli jättekul, och jag är verkligen taggad! Vi stressade hit, eftersom att jag och S är så olika varandra man kan bli när det gäller tidstänk och stress. Jag stressade sönder medans S tog det lilla lugna, haha. 

Jag hade kunnat skriva miljarder tecken till. Men jag känner att jag slutar här. Ska försöka dämpa separationsångesten och tårarna som bränner bakom ögonlocken med lite Kent i lurarna.