291015 - hejdå håret
281015 - Six months later

Oops. Det är evigheter sen jag skrev något sist! Innan jag loggade in på bloggplattformen tänkte jag att "ah, det var väl en eller två månader sen jag skrev sist" - men dear god, vad fel jag hade. Det är ta mig fan sex månader sedan jag skrev något vettigt sist. Som ni kan imagine har det hänt en del sen dess. Jag skulle gärna skriva allting jag gjort och så vidare, men det mesta är väl ganska orelevant och bortglömt. Jag skriver ner det jag orkar och hittar någon relevant bild till.

Here you go.

Det första och det allra viktigaste att nämna måste ändå vara att jag bytt jobblivet mot studentlivet. Jag går journalistlinjen på Kalix Folkhögskola - och jag älskar det. Det känns så förbannat rätt! Vi har hunnit med en hel del. Allting från hur man skriver notiser till att gå på en massa studiebesök i Stockholm.

Sommaren i sig bjöd på en hel del sena sommarkvällar med vänner, vin och onödigt bil-åkande. Vi alla var upptagna med våra jobb och tog därför vara på varje lediga minut. Jag fyllde även tjugo år den här sommaren!

I början av augusti tog jag modet till mig och åkte buss ner till Lövånger. Jag hatar ju att åka buss längre sträckor pga emetofobi. Men det gick ganska bra iallafall! Finaste Hanna hade nämligen bett mig komma ner dit för att servera på hennes systers bröllop. Det var sjukt roligt och jag är evigt tacksam för de där fina människorna. 

 
Livet rullar på med andra ord. Jag studerar något jag älskar och brinner för, men annars händer det inte så mycket i min vardag. Imorgon ska jag klippa mig. Jag funderar på att klipa någon typ av längre page... om jag vågar.