Hinkar i mig kaffe

Hello! Veckan rullar på. Det är redan onsdag och jag inser att det bara är en vecka kvar av min praktik.

Det har inte hänt något häpnadsväckande i mitt liv. Vardagarna fylls av jobb, transport till och från jobbet och sen är det inte så mycket mer än så. Det finns inte mycket energi till annat heller. Jag är fortfarande dötrött, sover dålig och vaknar aldrig utvilad. 

Sen är det trist väder också. Jag ska inte klaga, för det är ändå sol mestadels. Men de kalla vindarna förstör lyckan man känner trots solens strålar. Idag ska jag försöka att inte fastna vid skrivbordet – för jag och Sandra ska och kolla på en lägenhet. Det här eviga bostadssökandet i Stockholm alltså. Jag har ännu inte bestämt mig helt och fullt om jag flyttar ner, men mycket hänger ju på om man har någonstans att bo också såklart. 

 
 

Need a day between Sunday and Monday

Yo! En helt vanlig måndag idag, bestående av praktik... och egentligen ingenting annat. 

När jag kommer hem ska jag och Sandra städa. Kul va? Sen hoppas jag att vi går och lägger oss as soon as possible. Det lär säkert bli så, eftersom vi båda är fett trötta och allmänt slitna. 

Det var jobbigt att stiga upp idag. Sover fortfarande dåligt, vilket är konstigt eftersom jag sovit sjukt bra i början av min tid i Stockholm. Jag har egentligen ingenting att berätta. Var på Hillsong igår, maxade med att fara på två gudstjänster. Det var jättetrevligt, mäktigt och jag kommer definitivt komma tillbaka de gånger jag har vägarna förbi Stockholm. Eller bor i Stockholm... Ja, ni fattar. 

Kvällen avrundades med pizza i sängen, med Sandra och några avsnitt Camping Queens. Det är vår nya obsession. Och jag har utvecklat en crush på Tony Irving.

 

Bästa roomien och fest

Oh hello there! Dags för en livsuppdatering kanske, istället för djupa, abstrakta inlägg? 

Fredagen bestod av praktikjobb och lägenhetstittande. Sandra letar ny bostad här i Stockholm, och jag faller väl in på ett hörn eftersom jag också kanske flyttar ner senare. Efter lägenhetstittandet så bestämde vi oss för att käka ute. Problemet med större städer är ju att det finns så otroligt många ställen att välja mellan, så det slutar ofta med att man inte alls vet vart man ska äta. Hur som helst så hamnade vi på en kinarestaurang! Vi hade det supermysigt och satt och pratade om allt möjligt – på ett sätt bara vi kan, tror jag. En vinflaska och lite mat senare bestämde vi oss för att rulla hemåt.

 
Igår jobbade Sandra på dagen och drog till och med på sig lite övertid! Jag var alltså hemma och passade på att städa lite. Annars så gjorde jag inte så mycket, utan sov ikapp all förlorad sömn. Så jag steg inte upp förrän typ klockan 14-15. 

Sen var jag bjuden på födelsedagsfest hos några kollegor – så jag och Sandra skulle åka dit efter hon kommit hem från jobbet. Vi fixade oss lite, var on fleek och tog en massa selfies för att föreviga ögonblick av snygghet, haha. Vi hade jätteroligt på festen – så typical nördigt med intelligenta människor som spelar faktaspel på en fest! Det är roligare än vad det låter som, jag lovar. Hur som helst så var vi tyvärr tvungna att åka tidigt eftersom Sandra jobbar idag. 


Idag, söndag, ska jag åka in till stan för att vara med på någon av Hillsongs gudstjänster. Jag nämnde dem [här] tidigare. Har inte bestämt mig om jag ska delta i två gudstjänster, eller om jag bara hinner med en. Har nämligen fått erbjudande om att komma och kolla på ännu en lägenhet klockan 19, grejen är bara det att det är en gudstjänst då som jag gärna skulle gå på. Så vi får se hur jag gör!