270613

Hejhej folk! Just nu sitter jag pa ett riktigt segt internetcafe och kan inte ens komma pa hur man gor en apostrof pa det har tangentbordet.. darav stavningen pa internetcafe.

Har hant en hel del pa senaste tiden. Min 18-arsfest har varit men jag kommer att blogga mer om den senare nar jag fatt allt fotograferna tagit. Vi har varit i Ilocos, Boracay och lite andra stallen. Jag som helst ligger och steker pa stranden har inte riktigt njutit av det, men men. Historia kan val vara bra att se det med.

Igar spenderade jag 8h i en salong for att rakpermanenta haret igen. Blev mycket battre den har gangen, sist jag gjorde det var ju 2011. For att jag skulle ha nagot att gora fick jag manikyr, pedikyr, fargat och klippt haret. De atta timmarna var vart det! Nu maste jag bara se till att verkligen ta hand om mitt har eftersom att rakpermanenting typ ar det varsta man kan gora for haret.

Nar Juni manad rullar mot sitt slut ska vi ta oss till Baguio for att kika lite dar. Inget badande eller solande, sa jag kommer komma hem till lilla Sverige lika blek som tidigare. That sucks. Men iallafall.. Baguio sags vara riktigt fint sa jag far trosta mig med det! :)130613

[Mobilblogg] Hej peepz!

Ligger här, ännu en sömnlös natt i Filippinerna. Värmen och den otroligt kvava värmen gör att jag inte kan sova. Sover i ett superlitet rum utan AC med mina föräldrar. Simon och Ulli sover i rummet på övervåningen.

Igår kollade vi på Loreland Farm Resort, stället där min debut (18-årsfest) ska hålla hus. Har en eventplanner som verkar otroligt duktig och engagerad! Ser fram emot festen, är dock alldeles för nervös för att kunna tänka klart.

Vi var även till Mall Of Asia efter det, köpte dock ingenting annat än Flip Flops vilket sög stenhårt, jag ville ju shoppa!!! Hade lätt kunnat plåga kroppen och gått igenom alla tusentals affärer. Bör dock sluta låta så ego. Lär vara enda gången vi kan fara dit, så ingen mer high-end shopping för oss...

Förutom det hände det inte så mycket. Jag och Ulli spenderade drygt 3h med att få en riktigt ordentlig manikyr och pedikyr med fotbad, en ORDENTLIG fotpeeling, scrub och sådant. Det var ordentligt med regn under tiden, blixtrade nå jävulskt och jag blev lika rädd varje gång!

Aja, nu är klockan snart 9, kan inte sova mer så kanske stiger upp istället då. Ikväll åker vi till nåt "populärt turistställe" och för att ta oss dit måste vi åka bil i 8h.

(Åt föressten godaste lasagnen ever igår, typ det bästa på hela dagen höhö. I love food OK)

100613

Hej människor! Just nu sitter jag på Kallax och väntar på bättre tider.. eller ja, på att planet ska gå. Först flyger vi till Stockholm för att vänta i sex timmar. 10 timmar senare landar vi i Peking för att vänta i drygt 10h till. Sen är vi i luften i fem timmar för att sedan landa i Filippinerna.

Drygt 25h totalt innan vi rest klart!