Jag är rädd för allt, beredd på allt


Imorgon kommer mina fastrar upp. Har inte träffat dem på nästan 10 år. Några timmar efter dem kommer även Simon hem. Längtar.

Jag planerar (Haha.. don't judge me Fanny) att stiga upp "tidigt" så jag hinner dra på en frisyr och ett någorlunda sminkat ansikte. Sen ska jag cykla till stan på min superrosa cykel för att spendera lite tid med mna föräldrar och fastrar. Resten av kvällen lär jag spendera med mitt hjärta.

Dagens inköp (haha)


Köpte en superenkel klänning.

Skumt halsband som jag tänkte ha till klänningen. Köpte även en ring, bandeau-bh och strumpbyxor, orkade bara inte fota dem.

Köpte massa skor på skopunkten. Plus ett par till, bara vanliga gråa tygskor.

Och en bikini bara för att. Egentligen tyckte jag inte den var särskilt snygg, men den var billig så!

Trött. Så en kaffe på det!

Fyfan. Somnade halv fyra.
Om det (som vanligt) inte vore så att jag har nationella idag hade jag stannat hemma och sovit hela dagen. Ids inte äta en riktigt ordentlig frukost, orkar inte. Ska lämna mina jävla chokladbollar och lotta ut allt angående baklotteriet idag.. Efter det far jag kanske till mamma och pappa en stund. Sen far jag väl hem, sover några efterlängtade timmar och eventuellt grillar med några härliga personer.

Nä nu ska jag ha kaffe!

Kvällskvisten
Uäääh.. Ingenting bra på teve och jag har ingenting att göra. Funderar starkt på att sova bara för att tiden ska gå snabbt. Vill ju helst att det ska vara den trettioförsta redan nu, då kommer mina fastrar upp och även Simon.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu på kvällskvisten. Alla bor så långt borta känns det som, eller så ska de upp till skolan osv. Får väl höra om någon vill komma ut på en kvällsis senare ;)