Self harm awareness day 2012


You need to wear an item of clothing that is orange, if you do not own one of these, then please show your care by just doing the smallest thing like drawing an orange circle on your hand or painting your nails orange.


Imorgon ska jag ha på mig något orange. Även om folk inte ens vet att den här dagen existerar så tänker åtminstone stötta det.

Inte min dag idag


(Lite bilder från min instagram. Heter CAROLINA747 där)

Idag vaknade jag av ett sms från Peter, då insåg jag att klockan var halv åtta och det var bara några minuter tills bussen gick. For upp som en blixt ur sängen och tänkte att jag lika gärna kunde vara lodis idag. Men det sket sig ganska snabbt då jag inte hittade några lodiskläder och hade inte tid att leta. Så det blev strumpbyxor, shorts, linne och en lång kofta. Till det kände jag mig tvungen att ha converse eftersom att jag "inte kunde" ha uggs till det. 

Sen då jag kom hemfrån skolan tog jag mig en lite powernap men vaknade av kramp/sträckning i benet. Så nu haltar jag mig fram. Ringde min far också angående mitt ben eftersom att han har samma sak och måste gå till sjukgymnast pga det. Han tyckte såklart att jag också skulle fara till en sjukgymnast någon gång innan det blir värre. Men näe, vi får se. Händer det igen eller om det gör ondare så får jag tänka på det.

2010?

Läser igenom min kategori "Mitt 2010" som jag dessvärre aldrig gjorde klart. Tänker på hur mycket det är som har förändrats.

Det året var väldigt struligt. Jag mådde jättedåligt där ett tag och sket i allt och alla. Jag gjorde det aldrig för att jag liksom ville, utan jag gjorde det av rädsla. Jag ville inte att mina vänner skulle behöva vara med en så värdelös människa som mig. Jag umgicks väldigt mycket till och från med Sannna, det gör jag tillexempel inte längre och det saknar jag ibland. Hon kommer föralltid vara min Kentsyster. Jag klippte kontakten med många människor det året, men byggde även upp nya vänskaper. De vanorna finns kvar lite idag. Att jag liksom klipper kontakten med någon utan att jag inser det förrän det är försent. Jag hatar att leva med rädslan att höra av sig.

Ibland undrar jag hur mitt liv skulle se ut om jag fortsatt på samma spår som jag gjorde då.

Choklad

Ni vet sådana dagar då man bara vill ligga och självdö? En sådan dag är idag. Även igår.

Jag har ont i magen och ont i ryggen, samt lite ont i huvudet. Just nu och alla andra timmar har jag legat i sängen och ätit choklad. Sen har jag sovit lite också, iallafall försökt. Har vaknat hundratals gånger över att en hundjävel skällt oavbrutet eller att Simon skrikit över något i nåt spel. Tror jag ska fortsätta gräva ner mig i alla täcken, kuddar och gosedjur och fortsätta gråta ögonen ur mig till Criminal Minds. Jag har fastnat i den serien igen. Igår grät jag non stop till ett avsnitt där Hotchners fru blev mördad.

Just nu kan jag ju erkänna att jag är superglad över att jag fick så mycket choklad i julklapp.