Saker jag inte pluggat till

Idag är det soligt och ja, ganska varmt tror jag. Första lektionen är spanska och vi hade spanskaglosor till idag och jag har inte tränat dem, såklart, så det gör jag i all hast nu :) Vi har ju so & no prov idag med så de två måste jag också träna.. i - verkligen - sista minuten! Så typiskt mig, får panik.

Jag lyckas alltid skjuta upp saker så långt. Inte bra ._. Men idag är det iallafall fredag så jag och några till ska då alltså tälta hos en kompis och ha massa kul då tror jag. Ska köpa massa svull och tjocka oss :> 

Godmorgon

Japp, nu har jag lyckats dra mig upp ur sängen. Lika trött som alltid så tar jag bara det första som ligger i min klädhög nedanför sängen.

Sen tar jag mig fram till köket och rotar fram frukost. Mmjo, så ser min morgon oftast ut.. Idag regnar det igen och blåser en massa. Och såklart så är det endast åtta grader ute >.< Men de har faktiskt lovat 26 grader på lördag.. ibland börjar man ju undra om de inte ljuger? Vädret alltså. Aja, nog om vädret nudå. Jag kan inte cykla idag heller för att cykeln är på verkstad så får den först i eftermiddag.

Idag vet jag nåt som måste göras - jag måste plugga! Kram! 

 

Hälsokoll om en vecka och jag orkar inte

Åh. Jag dör! Om en vecka ska jag ha hälsokoll hos skolsköterskan >.<

Det enda jag verkligen hatar att göra är att stå på den dära himla vågen
 och se hur små siffrorna är. Jag har då minst lika svårt att gå upp i vikt som ni har att gå ner! Så inga negativa kommentarer tack, de raderas dirr. Jag är så less på det här, för jag vet att det kommer sluta med att jag går därifrån gråtandes. Har gått på sånahär kontroller sedan jag var bebis, just för att jag med min ämnesomsättning inte följer viktkurvan. Och det har jag aldrig gjort... men vad fan är det för fel på mig?