Game Freak

"so close to where you came from. plugged in i'm in your world now.
so lost without a map. you drop me off on the highest mountain.
you know i'm dying out here. lost hope and my will to live.
in your bed my heart is hopeless. you're so cruel to treat me like this"

Bra vecka

Är på förvånandsvärt bra humör. Fick äntligen vara med Fanny i helgen, det behövdes! Inte träffat henne på hur länge som helst, så vi hade en hel del att prata om. Saknar den tjejen.

Igår fyllde min moder år, det blev filippinsk middag och en jävla massa karaoke. Sedan var jag på en sjukligt kul körkväll! Och ikväll ska jag på bio med Ulli. Ska äntligen få se Hypnotisören! Den här veckan har börjat ovanligt bra, får hoppas att det håller i sig.

Höstdepression, välkommen hit

Godmorgon! Här ligger jag i sängen halv sju en morgon i lägenheten. Ensam, men det är inte alls något större problem. Ganska mysigt faktiskt!

Har haft en underbar vecka med Simon som kom hem en tisdag istället för i torsdags, han överraskade mig! Vi firade våran två-års-dag i onsdags och har haft det allmänt mysigt hela veckan. Jag har även haft en otroligt rolig torsdag i Piteå med kören. Simon åkte igår och direkt jag såg honom gå kände jag ångesten landa med världens tyngsta vikt på mina axlar. Att inte ha den enda människan som lyfter upp en då det blir för mycket är tungt. 

Jag ligger efter i skolan men vågar inte erkänna det, jag hatar skolan mer än vad en elev brukar göra och jag vill bara hoppa av, byta linje eller spola fram livet tills jag är 40. Har ingenting som motiverar mig och allt annat i vardagen är bara tungt det med.