En sekund är jag evig och sen vet jag inte mer

Oh, hello guys. Didn't see you there!

Sitter at the moment och lyssnar på Kents nya singel 999 i hopp om att bli på bättre humör. Pågrund utav att jag var så jävla sliten från en heldag med kören så somnade jag i hyfsad tid. Men bara för att jag för en gångs skull somnar i tid så sov jag inte bra för det. Vaknade hundra gånger och tog en liten minisovmorgon till fem över sju.

Nu ska jag traska ner till bussen och åka till skolan. Allt som står på schemat idag är en en svenskalektion med ett förjävligt muntligt nationella prov. Jag hoppas och ber att det kommer bra. Usch, de senaste veckorna har varit riktigt jävla pissdåliga för mig.

Partners in all crimes


Såhär kul har vi på svenskan! Snart ska jag springa från lektionen (alltså inte fara på den sista) eftersom att jag måste vara i kyrkan klockan tre. Dessutom har jag fått tjugo burkar kakor som jag måste bära till mina föräldrar, om min fader inte kan hämta mig. Vi ska sälja i klassen. Jag kommer inte komma hem förrän sent ikväll och jag vet inte alls hur jag ska orka. Jag mår varken bra eller särskilt dåligt idag. Är mest bara less och vill ha sömn, närhet och kärlek.