Torsdag

Idag försov jag mig igen! (Bra jobbat).

Är en lång skoldag idag och hinner nog inte hem efter skolan heller. Ska till mina föräldrar och sen ska jag nog på kören, om det hinns efter allt jag måste hinna med idag. Jag spelade innebandy igår och förväntade mig att somna direkt jag kom hem, det gjorde jag självklart inte eftersom att jag tydligen har så svårt att sova själv. Även om Simon är i rummet bredvid. Direkt han kommer och lägger sig somnar jag direkt, what the hell liksom? 

Dålig start

Idag försov jag mig på riktigt för första gången på länge. Den här gången var det alltså inte meningen att ligga i sängen ett tag till! Har snoozat så länge att alarmet slutade ringa, vilket gjorde att jag sov för länge. 

Allting var fel inatt när jag skulle sova. Kudden var oskön, det kändes som om det var sand i sängen, det var varmt och hundra tankar snurrade i skallen. 

En dålig start på morgonen men det får gottgöras med lunch och debutfestsplanering hos mamma och pappa efter den här lektionen. Nu har jag ju som sagt skor klara, inbjudningar, färgschema, lokal, dekorationer, fotograf, 18 Roses och 18 Candles är också klara. Klänningen jag har nu är tillfällig men vi ska mest troligt sy upp en i Filippinerna som är mer bal-aktig, med glitter och grejer liksom. 

Så jaaa... nu ska jag fortsätta koda på min hemsida här på Webbdesignen. Kthxbye.

Still into you

It's not a walk in the park to love each other.
But when our fingers interlock, can't deny you're worth it.
'Cause after all this time, I'm still into you.

I should be over all the butterflies, but I'm into you.
And baby even on our worst nights, I'm into you.

Let them wonder how we got this far,
'Cause I don't really need to wonder at all.
After all this time I'm still into you.

Recount the night that I first met your mother
And on the drive back to my house
I told you that, I told you that I loved you

Some things just, some things just make sense and one of those is you and I 
Some things just, some things just make sense and even after all this time
I'm into you, baby not a day goes by that I'm not into you

Jag älskar dig Simon.

En sväng till Happis


Well hello there. Idag har jag köpt saker som klänningar, mat, en bikini, leggins och klackar. Känner att det gärna får vara någon fin tillställning så att jag fåt använda mina nya klackisar. Skopunktskvalla tills jag bestämt mig om jag vill spendera pengarna på ett par riktiga JC's. Det vänstra paret ska jag ha till min 18-årsfest/debutfest. Sen så kan jag ju inte gå i klackar heller, så om jag ska häva sönder dem så vill jag inte att de ska ha varit alltför dyra! Måste ju ha något att öva i!

Dunderparty

Yo peepz. Hade en rolig fredagskväll igår! 

Hände inte så mycket egentligen och var inte en sådan där störtgalen kväll, men hade sinnessjukt kul iallafall. Det blir vad man gör det till, eller hur? Vi har gjort allt ifrån skala potatis med verktyg och spelat beer pong. När vi kom hem pratade jag med Evve i telefon ett tag för att sedan somna direkt i sängen. Hihi!