210914 - Söndag

Tja! Ligger i sängen atm och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Egentligen önskar jag att det var måndag så att jag fick jobba. 

Istället ligger jag här och ser Criminal Minds, lyssnar på Kent och latar mig. Är inte Simon hemma vågar jag bara se det när det är ljust och mitt på dagen. Funderar även på vad jag ska äta till middag, har som vanligt inte speciellt mycket i kylen och inte inspirationen till att handla eller laga mat. Nu kommer jag inte på något mer att skriva i det här inlägget... försöker klura ut om jag gjort något ovanligt intressant de senaste dagarna eller veckan, men det har jag ju inte. 

Något som är lite out of the ordinary är väl isåfall att jag dissat festandet och istället haft spelkväll med Hyv, Peter och Linnéa. Och förutom det åkte vi bil i flera timmar...

 
FJÄLLRÄVENBYXOR - nya byxor, de är to-die-for. Visst jag är ingen friluftsmänniska eller något i den stilen men fan vad värt iallafall. Hittade dem äntligen i min storlek, även om de fortfarande inte riktigt sitter som de ska. Om jag någon gång lyckas gå upp några kilon kommer de sitta snyggare.

170914 - Liten update

Tjaaaa... visst äre onsdag idag? Har ingen koll på dagarna alltså.

Men ja, livet rullar på. Jag jobbar för fullt och trivs så himla bra. Det är så jävla kul att få jobba med något som man faktiskt känner sig duktig på, och som folk tycker man är duktig på! Förutom det umgås jag varje kväll med de gamla vanliga. Det vill säga Hyvlan, Peter och Linnéa... allt som vanligt alltså! Precis som det ska vara.

Känner bara för att slänga in en liten update och några bilder, kommer inte på så mycket att skriva om egentligen. Är så glad atm!

- gå till jobbet har jag börjat göra också. Egentligen är det ju för att jag ofta inte har något annat val, men ändå! Lite mindre än en timme tar det att gå från jobbet och hem.

JAG & HYV - ute på äventyr för några dagar sedan. Börjat rocka det här med svart läppstift.

MIN BIL - jaaa just det, en egen bil har jag nu! Inget körkort ännu... men det kommer ju.

040914 - Godmorgon

Tidigt på morgonen ännu en gång! De senaste dagarna har jag vaknat mellan 04:00-07:00. Till en början var det inte så farligt... var faktiskt hyfsat pigg många gånger! Nu när det gått några dagar kan jag tyvärr inte säga detsamma... jag är dödstrött och orkar inte ens umgås med Peter eller Hyvlan på kvällarna. Igår gick jag tillexempel hem redan vid 21 för att sova, men innan det hade jag däckat i nån timme i Hyvs fåtölj.

Men förutom det så rullar dagarna på. Älskar jobbet alltså! Det är mycket att ta in, mycket att lära sig och mycket man ska tänka på så att jag är trött om kvällarna är ingen skräll. Idag är det mycket som ska göras. Gå till bussen om typ en timme, jobb till 16, sen gå från grytnäs till stan, köra med körskolan, gå till mina föräldrar, gå hem, umgås med mah friendzos och till sist vika in tvätten och sova.

En sån där lagomt charmig bild från någon dag sedan. Yay.