Jag vill börja om på nytt

Jag har alltid tyckt om att skriva. Det är väl en av anledningarna till varför jag studerar till journalist.

Att blogga har alltid varit en stol del av mitt liv, oavsett om jag gjort det seriöst eller bara för att skriva av mig. Men när bloggandet började dala, och allmänheten tappade intresse så gjorde jag också det. 

Men nu vill jag börja om på nytt. Jag vill fortsätta skriva om mitt liv – som en dagbok på internet. Nej, det är inte särskilt intressant eller uppseendeväckande. Jag vill inte blogga med målet att bli stor och jag vill inte nischa min blogg för att försöka uppnå något sådant. Jag vill blogga för att skriva, för att kunna kolla tillbaka och för att dela med mig av de ord jag formar vid tangentbordet. 

Grejen är bara att det lätt blir tråkigt när man bara bloggar "för sig själv". När det är som om man pratar med en vägg. Men det är svårt att generera intresse när man inte har en nischad blogg, ett glamoröst liv eller ursnygga bilder. 

Det var bara lite funderingar jag hade. För den här bloggen kommer inte innehålla mer än det som försiggår i en 21-årings vardag. Jag kommer att skriva vad jag gjort under dagen och vad jag har för planer i helgen. Jag kommer lägga upp kassa iPhone-bilder eftersom jag inte orkar släpa på en tung systemkamera.

Jag vill vara konkret i mitt bloggande. Hålla samma stil på mitt content liksom. Det är dock ganska omöjligt när den här bloggen funnits i cyberrymden i sju år. Och om ni rotar igenom arkivet, så kan jag lova att ni hittar många godbitar från en ung och vilsen Kaka.

 

300317

Yo! Jag har ingen koll på dagarna längre, men tydligen är det torsdag.

Det skrämmer mig att dagarna går så fort. Jag vill inte att praktiken ska ta slut, samtidigt som jag bara vill ha helg så att jag kan sova ikapp. Men det önskar väl alla, oavsett om man älskar sitt jobb eller inte. Hur som haver så är jag dötrött. Vaknar aldrig utvilad, och har sovit halvdåligt de senaste dagarna. 

Annars är det bra. Väldigt bra! Jag lever på lyckorus, prestationer och choklad. Och kaffe. En jävla massa kaffe. Det här är ingen konstruerad fejklycka, utan nu är det faktiskt på riktigt. Trots hemlängtan ibland och viss ångest. Men jag saknar inte Kalix. Jag kan sakna saker som människor, kyrkan och min lägenhet. Men Kalix i sin helhet kan jag för tillfället klara mig utan. Och på tal om det, så vet jag att Kalix alltid kommer finnas kvar, och det kommer alltid vara mitt hem. Oavsett om jag flyttar hit ner till Stockholm eller någon annanstans. Om jag inte sagt det tidigare, så lutar det mot att flytta ner. Grejen är bara den att det är ett sådant stort beslut att ta. Så jag drar ut på det. Jag väntar tills min examen är riktigt nära, och bestämmer mig sen. 

 

270317 - Mysigaste outfiten ever

Yo! Låt mig bara tipsa om en sak. Det här fluffiga setet från Cubus. 


Liksom, SER NI, HAR NI SETT NÅGOT MYSIGARE? Nej, jag tror inte det. Det är det fluffigaste fluff ni någonsin kan tänka er. Supermysigt att krypa in i denna outfit efter en lång dag i storstaden. Ihopkrupen i soffan med en bra bok. Ja, det beskriver mina kvällar.

För en person som är frusen (ja,jag) så passar detta perfekt. Jag märker nu när jag skriver att jag nog blivit arbetsskadad. Använder mig av kommersiella uttryck? Det var inte meningen att det här skulle vara ett "köp-det-här"-inlägg...