210414 - Gårdagen

Igår var en intressant dag! Steg upp senare än vanligt, åt sibylla-mat med pappa och övningskörde sen i någon timme. Håller på att få in det här med att backa in på en parkering... vilket inte är det lättaste! 

Sen så åkte jag bil med Peter och mötte Jens, Pake och Sarah helt random. Såg nämligen Jens bil och följde efter! Sen henkade även Linnéa på bilåkandet. Och sen hamnade vi hos Anna & Pake där jag drack vin och diverse goda drinkar. Vi körde lite spel och hade det hur mysigt som helst. Regler som att inte ta sig i ansiktet, inte säga namn, säga du eller svära gjorde allting lite svårare, men roligare! Världens bästa vänner alltså. Lyckan var ett faktum och jag insåg att livet inte är så kasst trots allt.

Så idag vet jag inte vad som är planerat, på min önskelista står iallafall grillning högt upp idag! Är så sugen på grillad mat och allt sånt där gott som hör till. 

ni får en bild på mig och min pälsbollsprinsessa Zelda 
 

180414 - Såg bio igår

Förutom att spela The Sims 3 hela dagen igår så tog jag mig även iväg på bio i Luleå.

Jag, Peter, Hyvlan och hennes kusin Tilde for till Luleå för att se The Amazing Spider-man 2. Vi kom dock till Luleå för tidigt så då åkte vi runt och jag fick träffa Slava en stund, vilket var jättekul eftersom att vi inte setts sen förra året någon gång! 

Filmen var förövrigt jättebra, kändes som om de lagt in mycket mer humor än i den förra. Grät även ett antal gånger.. haha. Dock blev jag jäkligt förbannad because of reasons, ni som sett filmen vet säkert vad jag menar. Jag var så jävla arg när vi åkte hem att jag bara satt och tjurade med mina varma chips. När jag landat hemma fortsatta jag att vara arg på filmen och ja... jag är fortfarande arg! 

 

150414 - Glömde visst att blogga

Jag som blivit bra på det här med att skriva vad jag gjort... åså glömde jag bort det nu för några dagar. 

Aaanyways. Sen jag sist skrev om mitt liv har det inte hänt så mycket värt att nämna. Det vanliga helt enkelt - skola, umgåtts med gänget, fest och The Sims. Kan fortfarande inte föra över bilder men har kommit på en liten grej jag kan göra för att få upp dem på bloggen. Jag laddar helt enkelt upp dem i blogg.se's iPhone-app! Smart, va? Applåder till mig. 
 
Jag har haft simskväll med Happis här för några dagar sedan, dvs Sandra & Hyvlan. Var jättemysigt! Jag & Hyvlan fick leka lite simssupport åt Sandra, men annars gick det bra ;) I söndags var det dags för mina föräldrars bröllopsdag, de firade 20 år som gifta. Så många av mamma och pappas kompisar kom över till dem. Och precis som en filippinsk fest går till så var det karaoke, massor av mat och fika. Gänget fick även komma över på sin livs första filippinska fest men absolut inte den sista! Blev mycket prat med mammas kompisar, om hur de tycker det är så kul att jag är så involverad i allt som med Filippinerna att göra. De satt nämligen och kollade i min fotobok där jag berättar en hel del om min kärlek för landet och människorna. Tydligen känner inte deras barn lika starkt band till Filippinerna som jag gör, vilket jag tycker är jättesynd. Det är liksom en del av den man är, en del av mig som jag inte kan tänkas mig leva utan. Nu sätter jag punkt här innan jag blir för djup! 

Och sist men inte minst måste jag berätta lite kort om gårdagen! Blev nämligen kidnappad av Jens & Sarah. Allt jag fick veta var att vi skulle till Boden och att jag skulle komma med. So I did! Sen när vi var hemma igen åkte vi ännu mer bil, mötte upp mitt gäng och busade med dem.