En tråkig fredag

Fredagsfeeling? Det är inget jag känner av idag.

De senaste tre (eller är det fyra?) helgerna har jag haft något planerat. Antingen någon vän hos mig, någon grej med kören att fara på, kyrkan eller något rent spontant hitte-på. Förra helgen var kanske den bästa på länge, trots att jag jobbade. Jag har något planerat nu imorgon, lördag, också, men bara ingenting denna fredag som är just nu. Jag har lagt klart mitt supersvåra pussel och känner lite tomhet. Vad ska jag göra nu liksom? Visserligen har jag två pussel till att lägga min tid på, men jag tar en liten paus för helgen.

Det känns bra ändå. Jag håller fortfarande i känslan som jag skrev om i förra inlägget, även om den är snäppet nedtonad nu. De som känner mig vet att jag både älskar att planera, men också att vara spontan när det kommer till att träffa folk, äventyr, festligheter och liknande. Planerna för morgondagen är lite oklara just nu, men jag har en Plan A och Plan B. Eventuellt en spontan Plan C också, som är mer av en önsketanke om tiden räcker till. Det är tydligen Halloween och jag ser verkligen fram emot det. Det blir dock ingen utklädnad i år, och inte heller Farmen. 

Annars då? Jag har färgat håret mörkt lila och jag älskar det. Får se hur länge det håller sig och hur länge jag orkar ta hand om det. Efter detta blir det iallafall återgång till min mörka, naturliga färg.

 
Nu ska jag fortsätta frysa i sängen och titta på någon bra serie. Förhoppningsvis kan jag somna snart så jag kan vakna till en ny dag imorgon. Jag är så taggad! Den här fredagen var lite tråkig, men jag har tyckt om den ändå. Jobb, och sen ett pussel och jag, i min lägenhet - så som det ändå har varit under en lång period.