290913

Party igår. Mysigt förande med mina bästa. Ut på hotto för att se Kartellen - orkade inte ens se dem uppträda en låt. Hände inte så mycket där egentligen, var mycket folk. Hände väl inte så mycket på hela kvällen egentligen men jag hade kul iallafall. En hand bakom ryggen, någon som leder mig fram när jag egentligen bara vill springa därifrån. Jag som alltid sett mig som ensam. Hur tänkte jag då?

 

Det är så fel, men känns så rätt

Lately I been, I been losing sleep
Dreaming about the things that we could be
But baby, I been, I been prayin' hard

Old, but I'm not that old
Young, but I'm not that bold
And I don't think the world is sold
I'm just doing what we're told

I feel something so right
At doing the wrong thing
I feel something so wrong
At doing the right thing
I could lie, could lie, could lie
Everything that kills me makes me feel alive

I feel the love
And I feel it burn
Down this river every turn
Hope is a four letter word

om något år... om jag har så tur

060913

Åh, är så rastlös. I över sex timmar har jag legat i soffan, halvsovit eller sett på en jävla massa reklam dagens teve erbjuder. 

Det är fredag kväll - FREDAG! Och här sitter jag, all alone med en sovande kattunge. Att jag känner mig ensam och saknar mig pojkvän gör inte fredagen roligare. Hoppas på att det händer mer imorgon... kanske ska kolla på en lägenhet. Och om det inte händer något framåt kvällen tänker jag ta mitt pick och pack och flytta över alla Zeldas grejer till mamma och pappa. Eftersom att vi åker på klassresa om mindre än en vecka bör jag börja vänja henne med deras miljö redan nu. Jag kommer alltså sova där med henne till en början, bara så att hon känner sig trygg. 

Tror jag ska sätta mig och spela The Sims 3. Inte för att det är så mycket roligare, har nämligen lessnat på det också. Och om jag är less sims är det illa ;) Herregud vilket bittert inlägg det här blev, sorryyyy.