Shake, my legs won't stop to shake


Jävla långben. Vill någon skänka lite (mycket) fett till mina ben? I hela mitt liv har jag fått höra både negativa och positiva kommentarer om min kropp, och som jag är så reagerar jag mest på de negativa. Dock inte nu längre, nu bryr jag mig inte riktigt. ;) Och haha vad fult det var med jeansleggins och magtröja på mig!

Snurra min jord min igen, för allt vi drömde en gång

Har suttit och ätit en hel mango och taggat för min önskade Stockholmsresa. Lite ändrade planer, men jag kanske får åka ändå. Om det blir av kommer jag vara där i lite mer än en vecka. Jag har inte varit i Stockholm på riktigt sen typ två år sedan. Har ju självklart mellanlandat där senast i Januari då vi åkte till London, och ytterligare några gånger då jag rest förr. Men har liksom inte varit nånannanstans än på Arlanda på ungefär två år. Så om jag åker så kommer det bli awesome (även om jag kanske bara ligger inne & sover, vill mest komma bort från Kalix)!

Mitt hjärta blöder

Lol vadå gammal bild? Känner mig inte lika jävla glad som på bilden. Vet inte om jag är ledsen eller arg. VAD FAN LIKSOM? Just nu känns det som om dagarna går så jävla sakta. Kvällen har mest bestått av sol, musik och att jag skrikit åt en hundjävel som står och skäller hela dagarna. Tvivlar på att någon hörde mig, men skrek ändå bara för att. Har inte pratat med Simon ikväll, hans internet var dumt och då bestämde han sig väl för att sova. Messade med honom och sa godnatt och lite annat sött. 10 dagar kvar.