Mina nitarmband

Svar: Jag köpte mina på JC för säkert ett år sedan. Jag vet inte riktigt om dom finns att köpa igen. Dom är lite slitna och på gränsen till trasiga då jag faktiskt använder dom varje dag. Om du vill ha liknande så har jag inte heller något svar på det, haha. Googla så kanske du hittar! :D

 

Jag förtjänar att bli lycklig igen

Jättegammal bild. Saknar min lugg och mitt svarta hår lite. Är fett less just nu. Har ingen lust alls. Jag längtar bara till skoldagen är slut. Jag vill bara umgås med mina vänner och ha kul och strunta i allt annat. Fan för mina drömmar, de förstör alltid hela min dag. Kan aldrig släppa dem. kthxbye.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

källa: weheartit

Jag skulle aldrig tacka nej till kärlek en sån här dag. Några pussar och kramar sitter aldrig fel. Jag är kär i kärleken. Jag älskar liksom närhet, jag blir jättegrinig för minsta lilla centimeter som min pojkvän flyttar sig då jag sover med honom. Jag är väldigt jobbig och det vet jag, haha. Jag är en väldigt, väldigt klängig person, till och med då det gäller mina vänner, kanske inte på samma sätt men jag har insett det själv. Känner mig bortvald på en gång bara för att jag kanske inte umgåtts med vänner eller my boyfriend på en enda dag.