Jag är värdelös

Jag kände att jag kunde allt, jag såg frågorna och kände att jag verkligen kunde svara till punkt och pricka. Då jag håller pennan i handen och ska börja skriva, så försvinner all information. Varför?! Visst, det är inte så farligt med ett omprov, men varför vill inte min hjärna sammarbeta med mig?! Jag kanske inte hade fått ett mvg eller så, bara ett g så hade jag vart nöjd!

Egentligen kanske det här är helt förhastade slutsatser men om jag klarar provet så har jag en otrolig tur som jag inte ens vågar hoppas på.. Varför blir det alltid såhär, varje jävla gång? 

Worthless

Jag har vid flera tillfällen tänkt blogga, men mitt huvud har stått still för det mesta. Snart någon gång ska jag börja blogga om någonting ni faktiskt bryr er om..

Större delen av dagen har jag känt mig värdelös, har inte klarat matten ordentligt, har pluggat no men ingenting har fastnat.

Imorgon har jag ju som sagt prov.. jag vet redan att det går åt helvete. Jag får hålla tummarna och hoppas att allt jag har pluggat in ska stanna i min hjärna, även om jag oftast lyckas bryta ihop medans jag har prov - och det är inte ett uttryck eller så, det är sant. Min lärare Helena sa en gång nånting om nervsammanbrott? o.o Jag vet inte ens vad det betyder, men jag vet att det händer varje gång. Förra gången satt jag kvar, sist, och bara grät.

Yesterday was a good day

Igår var en bra dag. Som ni redan vet så var jag med Sanna, kul som vanligt!

Resten av kvällen spenderades med att se videor från då jag var liten, typ då jag var tre år, vi var i Filippinerna på semester, eller då jag var hemma och lekte med pappa. Det läskiga var att mamma nästan inte var med på någonting, för hon jobbade alltid så det var mest pappa och jag.. så som det är nu också. Hon är aldrig hemma. Och var inte det när jag var liten heller.


Förutom det så pratade jag med Zebbe och någon snäll Rocksannah :) Min blogg är  intressant -.-