Som man förtjänar

Kul kväll igår med fina männsikor. Firade fina Matilda i efterskott! 

Idag är formen inte bra. Mår skitdåligt, aldrig mått såhär dåligt tidigare. Som tur är kanske Evve kommer förbi med glass åt mig.. det blir bra. Jag hade kul iallafall. Mår som man förtjänar.

Hopp

Känns lite surt att jag måste till skolan imorgon, när många andra redan fått lov. Men men, NK-redovisningen måste bli klar! Jag, Ronja & Fanny kämpar på! Som tur är börjar jag klockan tolv och slutar drygt en timme efter det. Då blir det raka vägen hem, duscha och fixa sig för att sedan dra sig ut på ännu ett äventyr. 

Jag har varit ute och äventyrat flera gånger i rad nu. Men det är väl så det blir, och så det lär fortsätta. Blir ett dyrt år i år, alla vänner inklusive jag fyller ju 18 + resa till Filippinerna på det. Aja, jag har kul iallafall! Känner äkta livslust för första gången på länge.
 

Sammanfattar helgen

Har haft en riktigt rolig helg med partaaay, vänner och kör. Tänker inte ta allt här då det alltid ska vara någon som inte vill synas på bild eller liknande. Ska sammanfatta fredagen i ord som jag och en gammal vän alltid gjorde förut.

Klassfest. Samed2 <3. Happisbor. Kul. Dans. Vänner. Kör ba kör. Partypeople. "I owe you a lot!". Hooden. "Du är med oss Carro!". "Jag fixar det här!". Älskat livet. Polisen. Efterfest. "Ut på balkongen Kaka!!!". En viss söt tror hon faller från fåtöljen. Bakismat.