280814 - Godmorgon

Godmorgon! "Vad gör hon vaken den här tiden" undrar ni... Min ledighet är nu över och jag har i stort sett ett jobb! Jag börjar egentligen inte förrän klockan åtta men jag somnade vid halv nio igår vilket gör att jag vaknat för en stund sedan. 

Livet rullar på som vanligt och det har hänt så mycket sen sist jag skrev, så orkar inte catcha upp allt i ett inlägg atm tbh. Är gladare än någonsin! Måste äntligen tvinga mig själv till lite rutiner i vardagen. Kommer liksom inte behöva sova till tolv-ish för att fördriva morgonen på bästa sätt. Insåg nu att jag har någon timme kvar tills jag bör äta frukost och börja fixa mig... kanske hinner med ett "vad-jag-gjort-sen-sist-med-massa-bilder"-inlägg. Om jag orkar är en annan femma.

TAKEAWAYMUGG - köpt en superfin takeawaymugg att ha kaffe/te i. Älskar den! 

FU

I accidentally saw a few things in your cell
I even LOL'd, man, I should've known
Why, why you're doing what you do
You, you might as well just tell the honest truth
See, I'm not really down with this
This ain't no texting shit
Know I got no biz,
But it is what it is

I don't really have much to say
I was over it the second that I saw her name

I got two letters for you
One of them's F and the other one's U

 

090814 - Am I alone with the thoughts that I have?


BELGIEN - har kommit hem från resan för några dagar sedan! Landet Belgien var hyfsat kul, dock ingenting för mig eller sådana som inte är historieintresserade. Flygfärden dit gick bra, mina öron kaosade inte lika mycket som de brukar. 


SOM I AMSTERDAM - som många av er vet har jag tidigare varit i Amsterdam på klassresa och jag måste säga att husen i Belgien ser precis likadana ut.


UGGS MED NITAR - hittade de här fulsnygga uggsen på någon liten skitaffär. Hade de funnits i min storlek hade jag lätt köpt dem.


GRAVENSTEEN - var i något slott. Historiskt. Vi hade ingen guide men det behövdes inte eftersom att pappa kunde ALLT iallafall.


MODELL?Denna italienska man och hans kompis kom alltså fram till mig idag... först frågade han om jag var modell, sen om jag var italiensk trots att han redan försökt prata italienska med mig. Sen ville han så gärna att jag skulle ställa upp på bild...
BELGISKA VÅFFLOR - åker man till Belgien måste man ju äta såna.


KLACKAR & KULLERSTEN - inte min bästa idé.


NYTT LINNE


MICHAEL KORS - har för första gången köpt egna märkesbrillor. Även köpt en MK-väska och plånbok.