Två av alla julklappar!

Ni får ursäkta att bilderna är tagna med min lilla iPhone. Men min kameraladdare till systemisen är hos Minna. Så det här får duga! Jag var förvånad över de julklappar jag fick eftersom att jag i stort sett inte "önskat" mig något.
En hel del choklad fick jag av Ulli and co. Det här kan jag leva på ett tag tror jag!
Jag fick en OnePiece/Jumpsuit-whatever av min moder och fader. Blev överlycklig. De må vara fula, men mysiga kan jag lova att dom är! Det är någon sorts av "Slim-Fit" dock, så lite smalare än vad andra kanske är. Men lika glad för det är jag!

Sedan fick jag lite till grejer. Pengar från Simons mormor och morfar. Leggins och parfym av Ulli and co. En locktång av Simon. Ett armband av Rasmus, hur gullgit som helst! Träningskläder och några presentkort av mamma och pappa. Happy Cookiez! Jag har säkert glömt något, men skit samma! Tack för en mysig julafton.

Midnatt råder, tyst det är i husetJag och Simon somnade vid klockan sex, helt perfekt och jag sov som ett barn! Sen vaknar jag då självklart av att min far ringer, sen kunde jag inte somna om så nu är jag pigg och.. inte glad iallafall. Simon är också vaken och vi har precis tryckt i oss lite mat och mackor.

Får se hur den här natten urartar sig. Antingen i soffan eller så sätter jag mig och spelar Sims eller Wow. Och hur ska jag orka med julafton nu? Haha!

Jag har ingen julkänsla


Årets fulaste bild. hoho! Jag har nyss städat hela lägenheten, lagat mat åt mig själv och plockat undan lite grejer medans Simon var i Happis och handlade julklappar. Jag själv har ingen julkänsla och är inte alls taggad på det imorgon. Nå nu ska jag hoppa in i duschen, tjohej!