270714 - Just det, åker till Belgien snart


NIGHT OUT - Jag & Hyv hade en kul och mysig utekväll med fina vänner och bekanta. Hade världens bästa människor omkring mig större delen av kvällen! Den här bilden är förövrigt väldigt rolig, jag gör ett creepy smile och ser superliten ut.


STUGMYS - På lördagen (okej, igår... typ, klockan har ju slagit över til måndag) jobbade både jag & Hyv 11-15 och efter det plockade Peter upp oss och vi for till Hyvlans stuga, innan handlade vi lite dock. Hade det jättemysigt! Åt god middag, badade både i havet och i badtunnan... var förövrigt första gången jag badade badtunna!

IDAG... - idag solade vi några timmar... eller ja, inte Peter eftersom att han bränt sig när jag var med honom på Frevis för någon dag sedan. När vi blivit jobbigt rastlösa åkte vi till Kukkola för att bada, vilket faktiskt var jävligt härligt! Väl där åt vi glass och pratade lite med Hyvs mormor. Sen åkte vi tillbaka till stugan, åt middag och letade Hyvs linne runt hela stugan... sen hittade hon den I SIN VÄSKA. Efter det åkte vi hem och sen dess har vi bara suttit här och spelet The Sims 3. Sooo yeah... that's about it. Eller nä just det - JAG ÅKER TILL BELGIEN IMORGON. Om drygt 7h faktiskt. Dear god...

230714 - Badat igen

Tjaaa! Den här dagen har varit supermysig och jag är sååå glad. 

Solat någon timme hos mina föräldrar, ätit tidig middag/sen lunch där innan jag cyklade hem med Hyvlan när hon slutat jobbet. Hemma provade vi The Sims 4 CAS demo - jag var så excited! Efter det fick jag lite simssug så sa att vi skulle spela The Sims 3 senare. Peter kom förbi och vi for snabbt iväg för att bada, på samma ställe som igår såklart. Plockade även upp Minna som också kom och badade. Superhärligt var det iallafall och jag hoppade i vattnet snabbare än igår... idag kanske det bara tog tio minuter av skrik och ånger? Haha. 

Vi hämtade Peters dator och tog med den till min & S lägga. Varför? Jo, för att vi skulle kunna spela The Sims 3 allihopa samtidigt! MYS. 

230714 - Lättast att blogga såhär

Lite av dessa bilder osv är från innan de senaste inläggen. Förvirrande? Ja. Men jag ville blogga om dem.


ZELDA - har varit ut med mitt hjärta i sele. Hon var dock ovan med selen så hon vågade inte röra sig så mycket.


SOLAT MED HYV.


LULEÅ HAMNFESTIVAL -  jag, Peter, Hyv, Ville och hans kompis Simon åkte till Luleå för att hänga på festivalen (aka LK). Åkte två karuseller, åt sockervadd och traskade runt. Men det bästa av allt och orsaken till att vi ens åkt dit var att se bandet Amaranthe. Sjukt bra band, precis min musiksmak! Till&med Hyb & Peter gillar dem nu.


RALLYCROSSEN - ni som känner mig vet att jag inte gillar bilar eller kan något om dem. Ändå var jag funktionär på rallycrossen! Och KUL var det! Jag, Linnéa & Peter stod väl inte på det mest händelsefulla stället men lite bildelar fick vi plocka upp, absorbera olja och vittna när bilar kör för fulla muggar. Ja, jag var rädd.


SOLAT... ännu mer - Nästan varje dag lägger jag mig i solen för att få lite färg. Med mina pigment går det bra och väldigt snabbt... förutom på underarmarna. Detta är alltså min underarm vs. mitt ben.


BADAT - ja, JAG har badat! I ÄLVEN. Helt sjukt.VARMT - för er som inte märkt det eller vet det så har det varit närmare trettio grader här i Norrland den här veckan. Jag älskar värmen!... men det gör dessvärre inte min katt. Stackarn är helt utslagen och sover mest hela tiden. Men som den snälla matte jag är måste jag störa hennes skönhetssömn med att ta några roliga bilder, hihi.

160714

Tja! Som sagt, skulle till Haparanda idag och kom hem för bara några timmar sedan. 

Hann inte med mycket eftersom att vi for så sent, så var bara på Rajalla. Köpte ingenting där men gick runt i nästan alla affärer! Tita (min moster Arlene alltså) var imponerad av att det var så nära till Finland, att "the mall" var hyfsat stort men även att det var så lite folk. Sen åt vi på Leilani - åt kinamat där och efterrätt. Kinamaten var inte det bästa men ändå helt okej. Efter det for vi till Hyvlans stuga, sightseeade lite i Seskarö och visade Tita allt möjligt. Återigen var hon imponerad av alla träd!