Bra dagar

Den här veckan har varit riktigt bra, och den är inte ens slut än. Känns som att jag vaknat ur en dvala, och äntligen får uppleva allt det goda livet har att erbjuda. Då har jag inte ens gjort något speciellt, utan det är bara vardagen som är bra. Jag jobbar, åker hem, ligger i soffan och går sedan och sover. 

 
Bilden ovan är från en tid sedan, men jag rockade samma outfit igår. En oversize tröja pga mysigt, svarta jeans och kängor. Enkelt men så jävla skönt. Det roliga är att jag har den här tröjan i sex olika färger, för att jag älskar dem så mycket. Det har varit påfrestande dagar på jobbet, eller ja, jag själv har det ganska lugnt, men mina kollegor på andra uppdrag har fullt upp. Jag jobbade på en preliminär prognos för morgondagen, så vi får se hur det går. Antingen har jag gissat rätt, eller så är jag helt fel ute, haha! 

 
Här är en bild från idag. Jag mår jättebra, men kände mig inte alls på topp. Ful och jävlig, och uppryckt ur sömnen på grund av en hemsk mardröm. Jag drömde att jag blev styckad i bitar på 10cm. När jag vaknade var jag disorienterad och fruktansvärt rädd. Klockan varnade om hög puls och jag försökte hämta andan innan jag var tvungen att stiga upp. Hann bara borsta tänderna och sedan åka. Loggade in i datorn på jobbet i sista minuten.  

Arbetsdagen flög förbi till en början, men sedan saktade det ned och jag fann mig uttråkad. Tur jag är en mästare på att multitaska, så jag i alla fall underhåller mig själv. Jag känner mig tillfreds just nu, både i mina prestationer och i mig själv som individ. Ångesten har inte känts under veckan, och jag skapar inte heller katastrofscenarion i huvudet som jag gjort tidigare. Allting är liksom okej. Med det sagt kan det ju alltid komma en törn av misstro. Förvånar mig inte om det kommer till helgen - det brukar ofta göra det när jag själv sitter hemma i ensamheten och alla andra är ute och roar sig och jag inte får tag på någon att prata med. Den här helgen känner jag inte för något dumt äventyr, jag tror jag kommer vara ganska nöjd hemma med ett pussel. Vi får se helt enkelt. Har bokat tvätt på lördagen, och eventuellt samtal på söndagen emellan kyrkobesöken. Tror jag ska satsa på att gå på två gudstjänster bara för mysfaktorns skull. 

Det var kör idag. Lika härligt som alltid! Försökte ta en powernap innan men det resulterade i att jag var dötrött och hinkade i mig kaffe innan. Kände mig lightheaded och svag, men det berodde på att jag inte ätit något innan, och såklart för att jag förtärde kaffe. Idag hörde jag extra dåligt, så det kändes inte jättebra. Men så är det ibland. Måste verkligen kolla upp min hörsel, för jag är jävligt säker på att jag hör ännu sämre nu. När jag gjorde hörseltest senast, typ fyra år sedan, så hörde jag som en 80-åring på vänstra örat. 

Nu ligger jag i soffan. Face Timeade just med en kompis och hade kunnat somna i samtalet. Nu är tröttheten som borta... förmodligen blir jag vaken några timmar till, drömmandes om scenarion jag inte kan uppleva. Men det är härligt, att längta såhär till något. Hade gett allt för att mysa ned mig i sängen bredvid någon som är varm och håller om mig, så jag vet att jag är trygg. Men det blir jag och pellefanten i vanlig ordning, också helt okej. Jag vet inte, jag känner mig ändå nöjd på nåt sätt. Som om det finns en närvaro, trots att ingen är här.