Första advent-helgen

Det blev en riktigt bra helg! Jag gjorde allt som jag ville göra - la pussel, spelade Mario Kart och Zelda, såg två filmer och några avsnitt av en serie och bara myste hemma (Säger man "myste"? Det känns fel). På söndagen var det som sagt uppträdande i kyrkan med kören, otroligt fint och stämningsfullt. Det är så härligt när församlingen verkligen kan psalmerna och öser på. 

 
Direkt jag kom hem från jobbet fixade jag mig lite, önskar att jag orkade göra det om mornarna - men tyvärr finns inte orken till det. På morgonen stiger jag bara upp, borstar tänderna och går ut för att sopa fram bilen... och skrapa rutorna. Dock har jag precis införskaffat en elektrisk bilskrapa (ja, jag vet, höjden av lathet) som jag ska prova när jag hinner. 

Jag mår alltid ännu bättre när jag känner mig snygg, så jag hoppas att den här morgontröttheten ger sig snart. Annars måste jag nog trappa ned eller sluta med de mediciner jag äter. Det är ett dilemma det där dock; utan dem lär jag få svårt att sova, men med dem är det svårt att vakna. 

 
Jag såg en riktigt bra film på lördagen som hette Colonia. Den handlar om tiden efter militärkuppen 1973 om jag inte missminner mig. Filmen var intensiv och otroligt intressant - och gav mig ett stresspåslag för att det var så spännande. Väldigt fin var den också, fanns en stark kärlekshistoria liksom. På fredagen såg jag förresten dokumentären Bläckfisken och Jag - som också var väldigt bra, trots att många frågor dök upp om skaparen av filmen. Jag har velat se den länge, så jag är glad att det blev av i helgen. 

Lördagens middag bestod av Halloumi Tikka Masala - relatitivt enkelt och väldigt gott. Definitivt något jag kommer skriva upp på min lista över snabba middagar. På fredagen blev det som sagt pizza. 

Jag brukar försöka blogga om mina dagar i kronologisk ordning, efter att jag skrivit ingressen eller inledningen. Men den här helgen har flutit ihop lite, som om jag inte vet vilken dag som är vad och vad som hände när. Så det blir lite rörigt, men det är helt okej. Huvudsaken jag vill få fram är att det var en bra helg, kanske den sista helgen som blir specifikt såhär som de senaste två.

Annars så var mitt Nintendo Switch igång under helgen - på teven syntes Mario Kart och sedan Zelda. Jag vann i Mario Kart och tog till hjälp för att klara en boss i Zelda. 

Helgen rundades av med kyrkan, lunch på kina med farsan och sedan tog jag en powernap på hela tre timmar innan jag spelade lite till och la pussel. Fantastiskt härligt! Förmodligen är detta, som tidigare nämnt, den sista helgen som blir just såhär - men det var trevligt medans det varade. Nu väntar en jobbhelg och annars är helgerna framöver tomma på planer. Julen närmar sig, och så också ångesten. Jag får se vad jag hittar på för att hålla mig flytande.