Ett år senare

Det vore konstigt om jag bloggade konstant en tid, utan att ha ett längre uppehåll. Uppehållen kan vara månader till år - men någon gång slinker jag in igen och skriver några ord. Mest som ett livstecken med kryptisk uppdatering om vad som hänt den närmaste tiden. 


Livet är okej, ungefär som vanligt. Jag jobbar och sover. Är åter från semestern sedan en vecka tillbaka och har lämnat en halvkass sommar efter mig. Det fanns många saker jag ville göra, som aldrig blev av. Mycket tid spenderades hemma i min nya lägenhet, ensam. Några dagar var jag i stugan med S och hans familj. I efterhand ångrar jag både att jag inte var där oftare, och att jag inte gjorde fler saker hemma i Kalix. Lite kluven sådär. Vad jag än gör känner jag att jag missar något annat. FOMO ni vet. 

Nu fick jag skrivkramp, vet inte vad jag ville med det här inlägget eller vad jag ska skriva härnäst. Har en ny lägenhet som sagt - men har egentligen bara bytt trappuppgång. Från F till A. Jag älskar den! Så fräscht med nyrenoverat, ny planlösning och egen balkong. Den här gången har jag till och med ett litet sovrum! För en gångs skull har jag även satt upp tavlor - givetvis Kent, vore konstigt annars. 

(null)

Jag tror att det får räcka såhär den här gången. Vi får se när jag skriver några ord igen.