240317 - Jag älskar Stockholm

Hello! Long time, no see. Men det var väl ingen skräll? Som vanligt blir det svårt för mig att sammanfatta vad jag gjort under tiden jag inte skrivit här.

Jag trivs iallafall så bra här i huvudstaden – men min praktiktid här är snart slut. Trivs med min älskade roomie Sandra. Vi klickar så otroligt bra som roomies, trots att vi är så lika på många sätt! Nu är hon dock på utomlandsresa, i Sri Lanka. Och jag saknar henne på ett obeskrivligt sätt, trots att hon bara varit borta i drygt en vecka. Saknar liksom att berätta om mina arbetsdagar för henne. Men men! Hon är snart tillbaka. Och då ska vi njuta av den tid vi har kvar tillsammans som roomies (haha, jag skojar inte, vi båda börjar gråta vid tanken på att jag snart måste åka upp igen). 

Jag har hunnit vara upp en sväng förresten! Vet ni hur stolt jag är över det faktum att JAG pallade flyga upp helt själv? För en person som lider av generaliserat ångestsyndrom så är det stort. Jag överraskade iallafall min kära S. Har aldrig sett honom så förvånad som när jag stor i dörröppningen. Vi hade en mysig helg iallafall, fyllt av mello-mys och kärlek. Cheesy? Ja, vi är ett typical par som man själv hatar. 

Praktiken går superbra. Jag trivs, men det visste ni redan. Beslutsångesten är dock stor. Jag vill flytta ner när jag tagit examen, för jobbmöjligheten finns. Men det blir en sådan enorm förändring – och det som gör mest ont är det faktum att jag måste flytta 100 mil från den jag älskar. Och från kyrkan, och alla mina älsklingar där. Min trygghet liksom.

S har varit ner också. Vi gjorde inte så mycket. Var på bio och såg Fifty Shades, gick någon runda på stan och bara myste hemma i Sandras lägenhet.

Jag har säkert mycket mer att skriva. Men jag sätter punkt här. Jag vet inte om jag har många bloggläsare kvar, men ni som är kvar, let me know!


Det är inte ofta man ser mig le såhär. Men lyckoruset jag får av att jobba med något jag älskar och brinner för håller sig kvar både efter jobbet och över de lediga helgerna. Här var jag och S på bio, och hade datenight.

Publicerat i Allmänt
#1 / / Anna:

Men kan han int följa med ner då om du flyttar? Jobb finns ju alltid! :D

Svar: Jodå! Men det är han inte så sugen på. Sen så vet jag inte hur länge jag kommer stanna heller. Måste känna av läget först :D
Carolina "Kaka" Bäckström