150714 - Tiden går fort när man har roligt

I mitt förra inlägg började jag med att studenten var på intågande... det är en månad sen nu. Jag har ännu inte förstått att jag tagit studenten, inte heller att jag fyllt nitton eller att jag numera jobbar och inte går i skola. 

Det är lite jobbigt när man inte bloggat på såhär länge. Vill liksom skriva allting som hänt men kommer såklart inte ihåg det. Laddar upp några bilder som får förklara det istället. 
 
STUDENTEN - har förstört mina skor i lera, gått balen och fixat studentflak. Studenten överhuvudtaget var något utav det roligaste jag varit med om! Kommer förevigt sakna större delen av SAMED3 och våra lärare.

KONFIRMANDLEDARE - bara två dagar efter studenten var det dags för mig att börja jobba. Fick äran att hoppa in som konfirmandledare! Jag förstår verkligen inte varför jag inte sökt detta jobb tidigare. Jag hade så otroligt roligt och det är lätt det bästa jobbet ever. Lägret var jättefint. Konfirmanderna paddlade kanot, min kära kollega Elina ramlade graciöst på klipporna och klipporna överhuvudtaget var riktigt vackert och filosofiskt. Fem dagar fyldda med lärdom, interna skämt och kaffe. 

19-ÅRSDAG - den 22:a juni var det dags för mig att fylla nitton, men vi firade mig den 21:a juni eftersom att det var en lördag. Åldersnojan var ett faktum och jag såg fram emot en kul födelsedag med några av mina bästaste vänner. Världens bästa presenter fick jag! They know me so well. Vi hade jättekul men det blev ändå inte riktigt som jag tänkt mig. Men dagen efter, dagen jag egentligen fyllde år, blev jag överraskad med tårta och mer presenter, vilket var hur gulligt som helst! 
 
UTGÅNG - ja, vad vore en sommar för mig utan fester och utgångar? Det är ofta så jag har som roligast och "tråkmånsarna som bara sitter hemma och är neggo över detta kan ju skylla sig själva" som en nära vän sa till mig, haha! 

HYVLAN - yup! för er som inte visste så är jag och Hyv numera grannar. Hon bor i trappen bredvid mig och livet har genast blivit mycket bättre. Jag har alltid någon att vara med, alltid någon att se Charmed med, alltid någon som är på alla planer jag har för helgen, alltid någon att äta middag med, alltid NÅGON. Sen att vi båda jobbar på samma café är också positivt, kan cykla till jobbet tillsammans. Vi kan även tvätta tillsammans vilket är ett stort plus. Så nu när hon äntligen flyttat hit har även Peter hängt med oss en hel del. Kan dock tycka lite synd om henne, hon kommer nog inte spendera en enda dag utan mig.... hehe.

 TITA ARLENE - min moster har kommit på besök till Sverige också. Och om jag någon gång förvirrar er med att kalla henne för "tita" så kan jag kortfattat förklara för er att det är så man gör i Filippinerna. Tita är superglad över att få besöka Sverige och varje dag imponeras hon av alla träd, hur ljust det är ute och av hur kallt det kan vara.
 
MIDDAG HOS KUYA JOJO - en dag var det dags för middag hos min kusin Jojo. Supergod mat och fint sällskap. Hyvlan och Peter blev även bjudna och jag tror nog att de åt sig mätta för livet.
 
LANSJÄRV - jag, Peter & Hyvlan åkte till Lansjärv för att träffa vår long lost friend Linnéa. Hon jobbar där under sommaren och vad vore vi för vänner om vi inte hälsade på? Supermysigt hade vi men jävlar vad mygg det var. Vi åkte båt, åkte i bagage (vilket var jäkligt roligt), åt digestive-kex med marshmallows, solade, gick över en hängbro vid Linafallet och bara myste på. Jag hade sjukt kul och det vet jag att vi alla hade. 
Publicerat i Allmänt